Cameraonderzoek riolering

In een aantal gevallen volstaat een onstopping van je afvoer of riolering niet en dringt verder onderzoek zich op. In dat geval kan cameraonderzoek de oplossing bieden.
Q-Clean Aalst beschikt over verschillende camera’s geschikt voor afvoerbuizen gaande van 32mm tot 200mm. Deze verkennen je afvoer of riolering en sporen op die manier breuken, barsten, lekkages of andere beschadigingen in leidingen op. Tegelijkertijd detecteren ze mogelijke vormen van kalkaanslag die voor een verstopping kunnen zorgen. De camera schetst een volledig beeld van de toestand van je afvoer en riolering. De beelden bezorgen we nadien – digitaal of op papier – aan de klant, samen met een duidelijke rapportage omtrent de toestand.

Q-Clean Aalst biedt tevens de mogelijkheid om na een cameraonderzoek van je afvoer of riolering een sonaronderzoek te doen. Hiermee sporen onze medewerkers de exacte plaats van de breuk of andere knelpunt op en worden verborgen putten en leidingen gedetecteerd. De resultaten van dit sonaronderzoek worden vervolgens duidelijk in kaart gebracht.

Heb jij nood aan een grondig cameraonderzoek of sonaronderzoek? Contacteer Q-Clean Aalst.

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.