Ontstoppen van alle riolen

De medewerkers van Q-Clean Aalst starten steeds met een grondige analyse van het verstoppingsprobleem. Bevindt dat zich in je afvoerleidingen, dan pakken we die aan. In vele gevallen bevindt de verstopping zich echter dieper, namelijk in je riolering. Ook hier raden we het gebruik van de huis-en-tuinmiddeltjes af. Ze brengen meestal slechts een tijdelijke oplossing en zijn niet zonder gevaar.

Q-Clean Aalst zorgt voor een professionele en duurzame ontstopping van je riolering. We richten ons daarbij zowel op privéwoningen, als op handelspanden, bedrijven en overheidsinstellingen. Ook hier geldt het principe: bezint eer je begint. Onze medewerkers pakken het probleem dus pas aan nadat ze zeker zijn van het probleem en de locatie ervan. Eenmaal die vastgesteld zijn, wordt je riolering grondig ontstopt door middel van een spiraal, frees of hoge druk. Daarbij worden geen breekwerken uitgevoerd en vindt er dus geen schade plaats. Op vraag maken wij ook het controleputje of slibvanger leeg.

Ben je op zoek naar een snelle ontstoppingsfirma in de regio Aalst, die correct en proper werk levert? Contacteer ons dan snel.

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.