Ontstoppingsdienst WC, douche, lavabo, spoelbak, gootsteen, …

Vooraleer de specialisten van Q-Clean Aalst aan de slag gaan, voeren ze een grondig onderzoek van de voorliggende situatie uit. Op die manier kunnen we te weten komen wat de oorzaak van de verstopping van je wasbak, douche, toilet of bad is. Eenmaal de diagnose gesteld, gaan onze medewerkers gericht aan de slag. We gebruiken daarvoor mechanische hulpmiddelen zoals een spiraal of maken gebruik van hoge druk. Zo wordt de verstopping op de meest milieuvriendelijke en duurzame wijze verholpen en zijn jouw verstoppingsproblemen binnen de kortste keren weer van de baan.

Of je dagen moet wachten op onze hulp? Nee hoor, een telefoontje of mailtje naar Q-Clean Aalst en wij staan binnen de 24 uur bij je thuis. Meer nog, je moet zelfs niet naar de bank om cash geld af te halen, bij ons kan je immers gewoon met je bankkaart betalen.

Wil je het ontstoppingsprobleem liever zelf aanpakken? Geen probleem, maar weet dat de gekende middeltjes enkel werken bij een oppervlakkige verstopping en de problemen nadien ongetwijfeld weer terugkomen. Bovendien zijn sommige oplossingen niet zonder gevaar. Denk maar aan de nadelige effecten van chemische middelen op je huid en het milieu.

Dus waarom niet meteen voor een duurzame oplossing kiezen? Voor een vast bedrag verhelpt Q-Clean Aalst al je ontstoppingsproblemen!

Meer weten of een afspraak maken? Contacteer Q-Clean Aalst vandaag nog.

Vaste prijs (1u inclusief):

Woning > 10 jaar: €155 incl. BTW
Woning < 10 jaar: €177 incl. BTW

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.